A Ceylon that your guests will enjoy despite different tea requirements.
More information about the tea in the description below. More
The Nuwara Eliya area, with the highest tea gardens on the island of Ceylon, is home to this tea with its ribbed leaves and coppery red infusion. A spicy tea with low caffeine and tannins perfect for an afternoon.
Ingredients:
Black tea
Tea preparation:
1 small teaspoon of tea per cup. Pour the tea into a strainer or directly into a cup and pour 95°C water. Allow to infuse for 2-3 minutes. Then remove the strainer or pour off.
Parameters
Země původu | Ceylon (Srí Lanka) |
---|---|
Kontinent | Asie |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | zuby|imunita|rakovina (prevence)|srdeční potíže (prevence)|soustředěnost|dobrá nálada|energie (dodání energie)|antioxidant|osteoporóza|cukrovka|cholesterol|stres |
Druh čaje | černý čaj |
Složení | černý čaj |
Typ čaje | jednodruhový |
Jakost čaje | OP |
Oblast | Nuwara Eliya |