Taste red tea from the Yunnan region of China.
More information about the tea in the description below. More
Pu Erh tea comes from the Yunnan region of China. It is also called red tea because of the colour in the cup. It is a post-fermented tea with a characteristic earthy, slightly sweet taste and a very intense, rather pungent aroma.
Ingredients:
Pu Erh tea
Tea preparation:
One levelled teaspoon per cup. Pour the tea into a sieve or straight into a cup and pour hot water at 70-80 °C. Allow to infuse for 1-3 minutes and then remove the strainer or pour off the tea. Extend the steeping time for the next infusion. The water may then be a little warmer.
Parameters
Země původu | Čína |
---|---|
Kontinent | Asie |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | imunita|rakovina (prevence)|cholesterol|střevní potíže - průjem|alkohol - odbourávání|deprese|krev - čištění|hubnutí |
Druh čaje | Pu - Erh čaj |
Složení | Pu - Erh čaj |
Typ čaje | jednodruhový |
Oblast | Yunnan |