Taste tea from the foot of Mount Kilimanjaro.
More information about the tea in the description below. More
The tea from the foothills of Mount Kilimanjaro has a pleasant, spicy taste and a coppery colour. It is one of the few teas still processed in the traditional way, giving you a great opportunity to enjoy the uniqueness of African production.
Ingredients:
Black tea
Tea preparation:
1 small teaspoon of tea per cup. Pour the tea into a sieve or directly into a cup and pour 95°C water. Allow to infuse for 2-3 minutes. Then remove the strainer or pour off.
Parameters
Země původu | Keňa |
---|---|
Kontinent | Afrika |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | zuby|imunita|rakovina (prevence)|srdeční potíže (prevence)|soustředěnost|dobrá nálada|energie (dodání energie)|antioxidant|osteoporóza|cukrovka|cholesterol|stres |
Druh čaje | černý čaj |
Složení | černý čaj |
Typ čaje | jednodruhový |
Jakost čaje | GFOP1 |