💚🎄VÁNOČNÍ KÁVY, ČAJE A SETY🎄💚

Brasil Caixa & Manga Larga - čerstvě pražená káva, min. 50 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 5 z 5

Cena
112,50 Kč
2,25 Kč/g

Výrobce

Kód produktu
ESHOP_KL_4629-0

Balení
1 g

Upřesněte výběr produktu

Skladem
Gramáž musí být od 50 do 3000 g a násobkem 50.
ks

Poznejte unikátní směs dvou káv, spojující tradiční natural metodu s inovativní anaerobic natural metodou. Tato výjimečná kombinace Vás překvapí kontrastem kořenité sladkosti tamarindu a jemností lesního ovoce. Káva Vás osloví svou vyvážeností a hloubkou, kterou uzavírá jemná čokoládová dochuť.

Více informací o kávě v popisku níže.
Více

Produkce kávy začala na farmě Rancho Grande v roce 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Postupem času se farma rozšiřovala a zdokonalovaly se výrobní techniky díky velkému úsilí celé rodiny. Dnes farmu vedou José Carlos Reis a jeho syn Flávio Reis, syn a vnuk pana Aneiteho.

Cílem farmy je produkovat kávu nejvyšší možné kvality ruku v ruce s udržitelným zemědělstvím. Pomocí nových přístupů se snaží chránit životní prostředí nejen na farmě, ale i v okolí. Kromě životního prostředí se zabývají i kvalitou života svých zaměstnanců, kterým na farmě zajišťují ubytování s dotovanými energiemi a potravinami.

Káva nabízí kombinaci dvou káv z této produkce. Manga larga je zpracovaná anaerobní natural metodou. Proces začíná umístěním třešní do uzavřených nádrží, kde dochází k fermentaci bez přístupu kyslíku. Výsledná káva získá intenzivní chuť připomínající exotické ovoce. Caixa zpracována natral metodou dodá kávě typické ovocné tóny. Výsledná směs přinese zajímavou kořeněnou chuť exotického ovoce s jemnými tóny lesních plodů.

V této kávě můžete najít zejména sladké ovocné tóny ostružin podtržené citrónem, tamarindem s dochutí tmavé čokolády a lékořice. 

Parametry
Chuť sladká, kyselá
Země původu Brazílie
Kontinent Jižní Amerika
Nadmořská výška 970 m n.m.
Úprava kávy čerstvě pražená káva
Stupeň pražení střední (medium)
Region Três Pontas
Odrůda Acaia, Mundo Novo & Topazio
Způsob zpracování Natural & Anaerobic Natural
Druh kávy 100% arabika
Chuť sladká, kyselá
Země původu Brazílie
Kontinent Jižní Amerika
Nadmořská výška 970 m n.m.
Úprava kávy čerstvě pražená káva
Stupeň pražení střední (medium)
Region Três Pontas
Odrůda Acaia, Mundo Novo & Topazio
Způsob zpracování Natural & Anaerobic Natural
Druh kávy 100% arabika

Naposledy navštívené1