Poznejte unikátní směs dvou káv, spojující tradiční natural metodu s inovativní anaerobic natural metodou. Tato výjimečná kombinace Vás překvapí kontrastem kořenité sladkosti tamarindu a jemností lesního ovoce. Káva Vás osloví svou vyvážeností a hloubkou, kterou uzavírá jemná čokoládová dochuť.
Více informací o kávě v popisku níže.
Více
Produkce kávy začala na farmě Rancho Grande v roce 1933, kdy pan Aneite Reis zdědil 5 hektarů půdy. Postupem času se farma rozšiřovala a zdokonalovaly se výrobní techniky díky velkému úsilí celé rodiny. Dnes farmu vedou José Carlos Reis a jeho syn Flávio Reis, syn a vnuk pana Aneiteho.
Cílem farmy je produkovat kávu nejvyšší možné kvality ruku v ruce s udržitelným zemědělstvím. Pomocí nových přístupů se snaží chránit životní prostředí nejen na farmě, ale i v okolí. Kromě životního prostředí se zabývají i kvalitou života svých zaměstnanců, kterým na farmě zajišťují ubytování s dotovanými energiemi a potravinami.
Káva nabízí kombinaci dvou káv z této produkce. Manga larga je zpracovaná anaerobní natural metodou. Proces začíná umístěním třešní do uzavřených nádrží, kde dochází k fermentaci bez přístupu kyslíku. Výsledná káva získá intenzivní chuť připomínající exotické ovoce. Caixa zpracována natral metodou dodá kávě typické ovocné tóny. Výsledná směs přinese zajímavou kořeněnou chuť exotického ovoce s jemnými tóny lesních plodů.
V této kávě můžete najít zejména sladké ovocné tóny ostružin podtržené citrónem, tamarindem s dochutí tmavé čokolády a lékořice.
Chuť | sladká, kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Nadmořská výška | 970 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Três Pontas |
Odrůda | Acaia, Mundo Novo & Topazio |
Způsob zpracování | Natural & Anaerobic Natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká, kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Nadmořská výška | 970 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Três Pontas |
Odrůda | Acaia, Mundo Novo & Topazio |
Způsob zpracování | Natural & Anaerobic Natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|