Vyzkoušejte brazilskou specialitu s výraznou sladkostí mléčné čokolády a rozinek.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Farma založena Isidirem Pereirou roku 1967 se v rukou syna Luize Paola Diase Pereira značně rozrostla a soustředí se na trvale udržitelnou produkci fermentovaných káv. Přírodní fermentace nabízí nové ovocnější a intenzivnější chutě.
V šálku této kávy naleznete mimořádně intenzivní tóny rozinek, mléčné čokolády, karamelu a mandlí.
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Carmo de Minas |
Způsob zpracování | Pulped natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Carmo de Minas |
Způsob zpracování | Pulped natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|