Kolumbijská káva v BIO kvalitě od malých farmářů z oblasti Sierra Nevada.
Více
Káva se pěstuje ve vysokých nadmořských výškách v oblastech Sierra Nevada de Santa Marta a Serrania del Perija. Díky nadmořské výšce a specifickému mikroklimatu oblasti získává káva bohaté aroma a plnou chuť s jemnými tóny čokolády a ovoce.
Za produkcí této kávy stojí asociace ASOANEI, která sdružuje více než 800 rodin patřících ke čtyřem domorodým etnikům - Arhuacos, Koguis, Wiwas a Kankuamos. Tito pěstitelé kávy spojují moderní zemědělské postupy s tradičním respektem a péčí o přírodu, což se odráží v mimořádné kvalitě a čistotě každého zrnka. Káva je pěstována bez použití jakýkoliv chemických hnojiv a pesticidů v souladu s principy ekologického zemědělství.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kolumbie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sierra Nevada |
Odrůda | Caturra, Catuai, Castillo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kolumbie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sierra Nevada |
Odrůda | Caturra, Catuai, Castillo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|