Praženo 9.5. 23
Objevte výjimečnou kostarickou kávu s tóny sladkých třešní a broskví.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Tato káva pocházející z oblasti Corazôn de Jesús prošla dvojnásobnou anaerobní fermentací. Oba procesy fermentace trvají 12-24 hod. Při první se fermentují kávové třešně zbavené dužiny a při druhé již čistá důkladně promytá kávová zrna. Fermentace probíhá ve vzduchotěsných nádobách.
Díky novému způsobu zpracování získává káva jedinečnou chuť a aroma. V chuti nalezneme tóny sladkých třešní a broskví s aroma kávových květů a třtinového cukru Muscovado.
Parametry
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kostarika |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |