Objevte výjimečnou kostarickou kávu s tóny sladkých třešní a broskví.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Tato káva pocházející z oblasti Corazôn de Jesús prošla dvojnásobnou anaerobní fermentací. Oba procesy fermentace trvají 12-24 hod. Při první se fermentují kávové třešně zbavené dužiny a při druhé již čistá důkladně promytá kávová zrna. Fermentace probíhá ve vzduchotěsných nádobách.
Díky novému způsobu zpracování získává káva jedinečnou chuť a aroma. V chuti nalezneme tóny sladkých třešní a broskví s aroma kávových květů a třtinového cukru Muscovado.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kostarika |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kostarika |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|