El Salvador Finca Las Brisas Honey Double Fermentation – čerstvě pražená káva, min. 50 g
Vyzkoušejte experimentální novinku vytvořenou pod taktovkou Carlose Poli s plnou chutí jablek, tmavé čokolády a karamelu.
Více informací o kávě v popisku níže.
Více
Jeho vizí je produkovat unikátní kávu díky postupům kontroly kvality, efektivity a správy dat, které se naučil v textilním průmyslu. Farma Finca San Antonio má vlastní laboratoř, ve které Carlos experimentuje s novými metodami zpracování kávy a kde edukuje své zaměstnance, aby kávě naplno rozuměli. Carlos experimentuje s fermentací kávy od roku 2016. V souladu se svým zaměřením na ekologicky šetrné metody používá Carlos pouze procesy honey, natural a fermentace, aby pomohl snížit spotřebu vody na své farmě. Jakákoli voda použitá při zpracování se dále využije, aby se snížil dopad na životní prostředí. Voda použitá při anaerobní fermentaci se dále využije k výživě hub, které pomáhají dodávat živiny do půdy.
Jakmile kávové třešně plně dozrají, ručně se sesbírají a vloží se do plastových sudů se speciálním ventilem, díky kterému se odsaje vzduch a kávové třešně jsou v anaerobním prostředí. Po fermentaci se kávové třešně omyjí, oloupu a nechá se na nich tenká vrstva mucinózní dužiny. Po usušení se kávová zrnka přesunou do Santa Any, kde se připraví na transport.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Salvador |
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1 350 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Apaneca-Ilamatepec Mountain Range |
Farma | Finca San Antonio |
Způsob zpracování | honey, Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Salvador |
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1 350 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Apaneca-Ilamatepec Mountain Range |
Farma | Finca San Antonio |
Způsob zpracování | honey, Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|