Objevte jeden z etiopských klenotů s chutí sušeného ovoce a hořké čokolády.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Tato káva Abyssinian mocca neboli Habešská (Etiopská) mocca pochází z jihozápadní Etiopie, přesněji ze čtyř regionů: Jimma, Illubabor, Bench Maji a Keficho Shekicho. Pouze zralé červené kávové třešně jsou ručně sbírány a tříděny. Následně je farmáři suší na vysutých postelích zhruba 14 dnů až do vysušení na 12 %.
Slunce a pečlivé zpracování dodávají kávě lahodně sladkou chuť s tóny sušeného ovoce, pomeranče, vína, hořké čokolády a kakaa.
Parametry
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Etiopie |
Kontinent | Afrika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | kombinace více regionů |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |