Objevte plnou chuť a vyváženou kyselinku kávy ze slunné Etiopie.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Etiopie je považována za kolébku káv. Pěstují se zde kvalitní kávy, jenž se vyznačují tvrdostí zrn a kořenitým aroma, které v šálku doplňuje typická africká kyselinka.
Chuť této etiopské kávy vyniká lehkou, vyváženou kyselostí a kořeněným aroma, spojeným s plnou ušlechtilou a hedvábnou chutí.
Chuť | kyselá |
---|---|
Aroma | kořeněné |
Země původu | Etiopie |
Kontinent | Afrika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sidamo |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | kyselá |
---|---|
Aroma | kořeněné |
Země původu | Etiopie |
Kontinent | Afrika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sidamo |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|