V šálku naleznete výraznou chuť hořké čokolády, kakaa a dochuť rozinek. Více
Rodinná farma vedena Erwinem a jeho ženou Marií, kteří postupně farmu předávají svým synům, kteří jsou již v kávovým světě známí. Účastní se soutěží Cup of Excellence v roli organizátorů, soudců i účasníků, díky čemuž získali spousu zkušeností.
Rodina kromě éto farmy má ještě další 2 v Hondurasu a 9 v Nikaragui, přičemž La Alita je nejvýše položená. La Alita funguje od roku 2014 a velmi blízce spolupracuje s dalšími honduraskými farmami rodiny Mierisch Santa Lucia a Cerro Azul. Na farmě Santa Lucia je mlýn na zpracování kávy a na farmě Cerro Azul je testovací laboratoř a sklad.
Země původu | Honduras |
---|---|
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1 450 - 1 550 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Region | Rio Bonito |
Odrůda | Red Catuai |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Země původu | Honduras |
---|---|
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1 450 - 1 550 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Region | Rio Bonito |
Odrůda | Red Catuai |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|