Vychutnejte si kávu z farmy, ze které se do světa dostanou jen ty nejlepší zrna z celé odrůdy a celý proces je krok po kroku kontrolován.
Více informací o kávě v popisku níže.
Více
Farma Santo André se specializuje na produkci výběrové kávy více než 30 let a vysílá do světa pouze to nejlepší, co se na farmě vyprodukovalo.
Během sklizně se sbírají pouze plně zralé červené kávové třešně, které se vytřídí a zpracují pomocí honey metody, kde se na povrchu zrna nechá pouze malá vrstva mucinu. Díky tomuto procesu získá káva komplexní sladko-kyselou chuť s dlouhou dochutí.
Země původu | Honduras |
---|---|
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1200 - 2100 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Lempira |
Způsob zpracování | honey |
Druh kávy | 100% arabika |
Země původu | Honduras |
---|---|
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1200 - 2100 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Lempira |
Způsob zpracování | honey |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|