Vychutnejte si kávu z farmy, ze které se do světa dostanou jen ty nejlepší zrna z celé odrůdy a celý proces je krok po kroku kontrolován.
Více informací o kávě v popisku níže.
Více
Farma Santo André se specializuje na produkci výběrové kávy více než 30 let a vysílá do světa pouze to nejlepší, co se na farmě vyprodukovalo.
Během sklizně se sbírají pouze plně zralé červené kávové třešně, které se vytřídí a zpracují pomocí honey metody, kde se na povrchu zrna nechá pouze malá vrstva mucinu. Díky tomuto procesu získá káva komplexní sladko-kyselou chuť s dlouhou dochutí.
Parametry
Země původu | Honduras |
---|---|
Kontinent | Střední Amerika |
Nadmořská výška | 1200 - 2100 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Lempira |
Způsob zpracování | honey |
Druh kávy | 100% arabika |