Objevte silnou, pronikavou chuť kávy ošlehané monzunovými dešti.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Jedinečná káva, která vyniká nejen nezaměnitelnou chutí, ale i unikátním způsobem zpracování. Sklizená kávová zrna jsou po dobu tří až čtyř měsíců vystavena monzunovému dešti. Postupně bobtnají a ztrácí svoji kyselost, což se projevuje na výrazné chuti a rovnováze s téměř neutrálním pH.
Indická káva Monsoon Malabar AA se vyznačuje silnou chutí hořké čokolády a sladkých ořechů s minimální až neutrální kyselostí.
Chuť | hořká |
---|---|
Aroma | uhelné |
Země původu | Indie |
Kontinent | Asie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Malabar|Mangalore |
Způsob zpracování | monsůnová (monsooned) |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | hořká |
---|---|
Aroma | uhelné |
Země původu | Indie |
Kontinent | Asie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Malabar|Mangalore |
Způsob zpracování | monsůnová (monsooned) |
Druh kávy | 100% arabika |
VH Ověřená recenze
KladyNemůžu říct, že káva je nezajímavá. Po namletí intenzivně oříškově voní, skoro až lehce po asfaltu. Přenáší se to i do aromatu.
ZáporyA tím všechny fantazie končí. V espressu hořká chuť ostře nastupuje bez jakýchkoli podtónů i dochuť je čistě hořká.
Antonín Hub Ověřená recenze
KladySilná káva s dostatkem kofeinu, příjemná a jemná oříšková chuť
Zápory