V překladu znamená "Sencha pařený čaj". Tato mechanicky sklizená Sencha byla spařena aby se zabránilo fermentaci. Chuť připomíná mořské řasy a má mírně ostrý, zřetelný a svěží nádech. Šálek je lehce olivový.
Příprava čaje:
1 malá lžička čaje na jeden šálek. Nasypeme do sítka či šálku a zalijeme vodou 70-80°C. Necháme louhovat 3 min. Poté slijeme nebo vytáhneme sítko.S2011 Více
V překladu znamená "Sencha pařený čaj". Tato mechanicky sklizená Sencha byla spařena aby se zabránilo fermentaci. Chuť připomíná mořské řasy a má mírně ostrý, zřetelný a svěží nádech. Šálek je lehce olivový.
Příprava čaje:
1 malá lžička čaje na jeden šálek. Nasypeme do sítka či šálku a zalijeme vodou 70-80°C. Necháme louhovat 3 min. Poté slijeme nebo vytáhneme sítko.
S2011
Země původu | Japonsko |
---|---|
Kontinent | Asie |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | kašel a dýchací obtíže|detoxikace organismu|rakovina (prevence)|demence (prevence)|srdeční potíže (prevence)|artritida|fyzická aktivita|soustředěnost|mozek|antioxidant |
Druh čaje | zelený čaj |
Složení | zelený čaj |
Typ čaje | jednodruhový |