Vyzkoušejte prémiovou kávu z Keni s plnou chutí šípku, kandovaného ovoce a rebarbory zakončená tmavou čokoládou.
Více informací o kávě v popisku níže.
Více
Tato káva se zpracovává v promývací stanici Ndaro-ini PLC, která je vlastněna společností run by the Gikanda Farmers' Cooperative Society, která byla založena v 90. letech minulého století. Tato společnost spolupracuje s více než 2 000 lokálními pěstiteli.
Stanice Ndaro-ini byla založena v roce 1986 farmáři z oblasti Nyeri, kteří nechtěli vozit kávu na dlouhé vzdálenosti do nejbližší mycí stanice. Nově vybudovanu mycí stanici proto pojmenovali Ndaro-ini, což ve svahilštině znamená „místo odpočinku“. Stanice Ndaro-ini má unikátní zdroj vody - využívají pramen, který teče z vysokých hor.
Chuť | sladká, kyselá |
---|---|
Země původu | Keňa |
Kontinent | Afrika |
Nadmořská výška | 1 600 - 1 700 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Nyeri District |
Odrůda | SL 28, SL 34 |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | sladká, kyselá |
---|---|
Země původu | Keňa |
Kontinent | Afrika |
Nadmořská výška | 1 600 - 1 700 m n.m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Nyeri District |
Odrůda | SL 28, SL 34 |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|