Šťavnatá káva od farmářky Cecilia Wanjiku, která překypuje citrusy, mléčnou čokoládou a lesními plody.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Cecilia už od útlého věku věděla, že pěstování kávy je její životní cíl. Když vyrůstala, obdivovala své sousedy, kteří pěstovali kávu. Viděla výhody produkce kávy a vyrůstala s touho usama jednou kávu pěstovat. Její cesta s pěstováním kávy začala v roce 1972, kdy převzala společnost Faith Estates.
Spojila více než 30 majitelů malých usedlostí v Kirinyaze, kteří se každý měsíc scházejí na školeních, obchodním plánování a sdílení znalostí o pěstování a zpracování kávy. Její podnikatelský nápad je jednoduchý, ale zároveň dokonalý. Všichni v okolí, kteří budou kávu zpracovávat podle domluvených postupů v co nejvyšší kvalitě, mohou společně kávu zpracovat a prodávat ji jako Faith Estates.
V budoucnu chce Cecilia rozšířit dosah Faith Estates a sama kávu pražit a prodávat ji v supermarketech a dalších místních obchodech.
Země původu | Keňa |
---|---|
Kontinent | Afrika |
Nadmořská výška | 1836 m n. m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Kirinyaga |
Odrůda | Ruiru 11, SL28, SL34 |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Země původu | Keňa |
---|---|
Kontinent | Afrika |
Nadmořská výška | 1836 m n. m. |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Kirinyaga |
Odrůda | Ruiru 11, SL28, SL34 |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |