Typická indonéská káva s plným tělem, tóny cedru a svěžího tabáku doprovázenými zemitou dochutí.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Na indonéském ostrově Sumatra se odrůda arabika začala pěstovat v 18. století za holandské koloniální nadvlády. Dříve se nerozlišovalo označení kávy podle regionů, ale díky etnické skupině obyvatelstva, jež se do pěstování kávy zapojovala, získala tato káva název Mandheling.
Značení Grade I v názvu kávy vypovídá o exkluzivní kvalitě zrn, která pro toto označení musejí splňovat velmi přísná kritéria. Perfektní výběr zrn zaručuje maximální požitek z široké škály chutí.
Kopi Indonesia Mandheling Grade I je silná a komplexní káva. Podmaní si vás jemně nahořklou vůní koření s lehkým nádechem tropického ovoce. Chuť sladké kyselinky s tóny cedru a ovoce střídá dochuť květin, čokolády a muškátového oříšku.
Chuť | hořká |
---|---|
Země původu | Indonésie |
Kontinent | Austrálie a Indonésie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Certifikace | BIO - organic, Fair Trade |
Region | Sumatra|Batak |
Způsob zpracování | giling basah |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | hořká |
---|---|
Země původu | Indonésie |
Kontinent | Austrálie a Indonésie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Certifikace | BIO - organic, Fair Trade |
Region | Sumatra|Batak |
Způsob zpracování | giling basah |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|