Podlehněte hořké kávě s kořeněným tělem a čokoládovou sladkostí.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Káva jako dělaná pro milovníky hořkých arabik! Díky horským podmínkám a vulkanické půdě sopečné Jávy získává čokoládovou sladkost. Je zpracovávaná mokrou metodou, kdy se kávové plody omyjí, následně jsou ponechány ve speciálním mlýně k procesu přirozeného kvašení a na závěr se usuší na slunci. Tradiční metoda kávě dodává plné kořenité tělo bez známek kyselosti.
Pro své skvělé vlastnosti je Kopi Java Jampit ideální volbou na přípravu espressa s hustou pěnou.
Chuť | hořká |
---|---|
Aroma | kořeněné |
Země původu | Indonésie |
Kontinent | Austrálie a Indonésie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Region | East Java Island|Ijen Plateau |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|