Ochutnejte mexickou bezkofeinovou kávu s kořenitými tóny skořice a sladkostí čokolády v BIO kvalitě.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Káva pochází od společnosi, která byla založena v roce 1980 a byla první společností, která nabízela kávu bez kofeinu v Latinské Americe. Díky dlouholeté tradici se pyšní nejlepšími technologiemi v oboru. Jejich zrna jsou zbavovány kofeinu pomocí vody a po dokončení dekofeinizace v zrnech zbyce přibližně 1 % původního kofeinu. Svoje technologie si nechali patentovat v roce 1987 a v roce 2003 získali BIO certifikaci.
V šálku jsou kořenité tóny skořice, vanilky a karamelu.
Doporučená příprava | pro všechny typy příprav |
---|---|
Chuť | sladká |
Země původu | Mexiko |
Kontinent | Severní Amerika |
Nadmořská výška | 1 100 – 1 300 m n. m. |
Úprava kávy | bezkofeinová káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Certifikace | BIO - organic |
Region | Chiapas |
Bezkofeinová úprava | ano |
Odrůda | Bourbon, Catimor, Garnica, Typica |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Doporučená příprava | pro všechny typy příprav |
---|---|
Chuť | sladká |
Země původu | Mexiko |
Kontinent | Severní Amerika |
Nadmořská výška | 1 100 – 1 300 m n. m. |
Úprava kávy | bezkofeinová káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Certifikace | BIO - organic |
Region | Chiapas |
Bezkofeinová úprava | ano |
Odrůda | Bourbon, Catimor, Garnica, Typica |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |