Vychutnejte si lehce acidní kávu z Nikaragui s plným tělem a tóny vanilky.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Ulrich Salamun, tento rakouský farmář pěstuje kávu v regionu Dipilto v Nikaragui od roku 2003. Za téměř 20 let nasbíral mnoho zkušeností a dnes kávu sám zpracovává na farmě Finca Aurora. Kávu před sušením na slunci 12 - 18 hodin fermentuje a poté promyje čistou pramenitou vodou.
Výsledkem je káva s lehkou aciditou, plným a vyváženým tělem s lehkou dlouhotrvající dochutí vanilky.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Nikaragua |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |
Jaké balení kávy zvolit
Kolik kávy potřebujete, jaké množství je třeba na přípravu jednoho šálku, jak kávy balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Pouze u nás si zvolíte vlastní množství v balení kávy a čajů
U káv máte možnost volit balení v objemu od 50 g do 3000 g. Čím větší balení, tím větší sleva |
Každý sáček zrnkové kávy obsahuje opakovatelně zavírací zip a aromaventilek.
|