Objevte jemnou peruánskou kávu se sladkostí čokolády a lehkou aciditou.
Více informací o kávě v popisku níže. Více
Peruánské kávy jsou opravdu značně rozmanité, pěstují se zde od severu až po jih, včetně oblasti Machu Picchu. Drobní farmáři pěstují kávová zrna s láskou a péčí na svých menších plantážích a následně se káva zpracovává v družstvech.
Káva Tres Mosqueteros pochází z oblasti Chanchamayo, kde většina kávy pochází v malých rodinných farem, o které se starají potomci idiánů. Kávovníky vysazují ve stínu pralesů na úbočí And, díky čemuž kávovníkové plody dozrávají pomalu a získávají lahodnou plnou chuť. Místní farmáři pěstují kávu dle starých zemědělských technik v souladu s přírodou tak, aby zasahovaly co nejméně do místního ekosystému.
Chuť kávy je plná s kakaovými a oříškovými tóny s jemnými tóny pečených kaštanů.
Chuť | hořká |
---|---|
Aroma | čokoládové |
Země původu | Peru |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Chanchamayo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |