Vyzkoušejte mikrolot plný sladké chuti z farmy Fazenda Frontiera.
Více informací o kávě v popisku níže.
viac
Brasilský mikrolot z farmy Fazenda Fronteira farmářky Ellen Fontana vděčí své vyjímečnosti způsobu zpracování metodou Natural Cherry.
Při metodě Natural Cherry se ručně sbírané a tříděné kávové třešně suší na betonových terasách a po jejich usušení se sjednotí jejich zbytková vlhkost mechanickými větráky. Sladkost dužiny se tak přenese do kávových zrn a výsledkem je skutečně výrazná svěží chuť s tóny oříšků.
Chuť | horká |
---|---|
Aróma | čokoládové |
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Stupeň pražení | střední (high) |
Způsob zpracování | Natural Cherry |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|