Vyzkoušejte brazilskou specialitu s výraznou sladkostí mléčné čokolády a rozinek.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Farma založena Isidirem Pereirou roku 1967 se v rukou syna Luize Paola Diase Pereira značně rozrostla a soustředí se na trvale udržitelnou produkci fermentovaných káv. Přírodní fermentace nabízí nové ovocnější a intenzivnější chutě.
V šálku této kávy naleznete mimořádně intenzivní tóny rozinek, mléčné čokolády, karamelu a mandlí.
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Carmo de Minas |
Způsob zpracování | Pulped natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Brazílie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Carmo de Minas |
Způsob zpracování | Pulped natural |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|