Colombia El Placer Pink Bourbon San Adolfo Huila natural, čerstvě pražená káva, min. 50 g
Kávová zrna pocházejí z farmy El Placer, kterou vede Sebastian Ramirez – čtvrtá generace kolumbijských farmářů, ale zároveň vizionář a ‘coffee designer’, jenž si v posledních letech získal respekt v soutěžním světě výběrové kávy.
Způsob přípravy
Co-fermentace je proces, při kterém během fermentace se přidávají produkty, které nejsou z kávy. Díky tomu vznikají nové chuťové složky a komplexní profily, které by tradičními metodami nebylo možné dosáhnout. Tento přístup umožňuje přiblížit výběrovou kávu i těm, kteří se jí obávají, a otevírat dveře novým zážitkům.
Celé třešně nejprve procházejí 120hodinovou fermentací v tancích proplachovaných oxidem uhličitým, které minimalizují přístup kyslíku. Následně jsou zbaveny slupek a fermentace pokračuje dalších 72 hodin – tentokrát společně s ovocnou glukózou a sušeným ovocem. Tento proces výrazně zvýrazňuje sladkost a exotické chuťové tóny.
| Země původu | Kolumbie |
|---|---|
| Kontinent | Jižní Amerika |
| Nadmořská výška | 1800 m n.m. |
| Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
| Stupeň pražení | střední (high) |
| Region | Huila |
| Farma | El Placer |
| Způsob zpracování | suchá (natural) |
| Druh kávy | 100% arabika |
| Země původu | Kolumbie |
|---|---|
| Kontinent | Jižní Amerika |
| Nadmořská výška | 1800 m n.m. |
| Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
| Stupeň pražení | střední (high) |
| Region | Huila |
| Farma | El Placer |
| Způsob zpracování | suchá (natural) |
| Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
|
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
|
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|











