Kolumbijská káva Excelso Palmichal Genova je silným konkurentem afrických káv. Vyzkoušejte její šťavnatou chuť s kyselými tóny marakuji.
Více informací o kávě v popisku níže.
viac
Farma Palmichal farmáře Atilana Giralda se nachází v nadmořské výšce 1 560 metrů v jedné z nejúrodnějších kávových oblastí Kolumbie v Andách v Cordillera Central. Na farmě pěstuje 53 ha kávovníků obklopených jukou a jitrocelem.
Atilano začínal na farmě pod vedením svého otce a postupně přebral starost o farmu. Již Atilanův dědeček v oblasti pěstoval kávu a v průběhu let společně se svým synem a vnukem zdokonalil procesy pěstování. Díky hlubokým znalostem o kávě dokázal Atilana Giralda vytvořit plný profil kávy se svůdným aroma. Díky dvěma dešťovým sezónám za rok může Atilano sklízet svou kávu dvakrát ročně.
V šálku nalezneme tóny šťavnaté kyselost maracuji, která přechází v dochuť sladkého melounu.
Chuť | kyselá |
---|---|
Aróma | korenené |
Země původu | Kolumbie |
Kontinent | Jižní Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Region | Quindio, Genova |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|