Objevte výjimečnou kostarickou kávu s tóny sladkých třešní a broskví.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Tato káva pocházející z oblasti Corazôn de Jesús prošla dvojnásobnou anaerobní fermentací. Oba procesy fermentace trvají 12-24 hod. Při první se fermentují kávové třešně zbavené dužiny a při druhé již čistá důkladně promytá kávová zrna. Fermentace probíhá ve vzduchotěsných nádobách.
Díky novému způsobu zpracování získává káva jedinečnou chuť a aroma. V chuti nalezneme tóny sladkých třešní a broskví s aroma kávových květů a třtinového cukru Muscovado.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Kostarika |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | Anaerobní |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|