Objevte jeden z etiopských klenotů s chutí sušeného ovoce a hořké čokolády.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Tato káva Abyssinian mocca neboli Habešská (Etiopská) mocca pochází z jihozápadní Etiopie, přesněji ze čtyř regionů: Jimma, Illubabor, Bench Maji a Keficho Shekicho. Pouze zralé červené kávové třešně jsou ručně sbírány a tříděny. Následně je farmáři suší na vysutých postelích zhruba 14 dnů až do vysušení na 12 %.
Slunce a pečlivé zpracování dodávají kávě lahodně sladkou chuť s tóny sušeného ovoce, pomeranče, vína, hořké čokolády a kakaa.
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Etiopie |
Kontinent | Afrika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | kombinace více regionů |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|