Objevte plnou chuť a vyváženou kyselinku kávy ze slunné Etiopie.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Etiopie je považována za kolébku káv. Pěstují se zde kvalitní kávy, jenž se vyznačují tvrdostí zrn a kořenitým aroma, které v šálku doplňuje typická africká kyselinka.
Chuť této etiopské kávy vyniká lehkou, vyváženou kyselostí a kořeněným aroma spojeným s plnou, ušlechtilou a hedvábnou chutí.
Chuť | kyselá |
---|---|
Země původu | Etiopie |
Kontinent | Afrika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sidamo |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|