Ochutnejte čaj z úpatí hory Kilimandžáro.
Více informací o čaji v popisku níže. viac
Čaj z úpatí hory Kilimandžáro má příjemnou, pikantní chuť a měděnou barvu nálevu. Jako jeden z mála čajů je ještě zpracováván tradičním způsobem, díky čemuž máte skvělou příležitost vychutnat si výjimečnost africké produkce.
Složení:
černý čaj
Příprava čaje:
1 malá lžička čaje na jeden šálek. Čaj nasypeme do sítka či přímo do šálku a zalijeme vodou 95°C. Necháme louhovat 2-3 minuty. Poté vytáhneme sítko nebo slijeme.
Parametre
Země původu | Keňa |
---|---|
Kontinent | Afrika |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | zuby|imunita|rakovina (prevence)|srdeční potíže (prevence)|soustředěnost|dobrá nálada|energie (dodání energie)|antioxidant|osteoporóza|cukrovka|cholesterol|stres |
Druh čaje | černý čaj |
Složení | černý čaj |
Typ čaje | jednodruhový |
Jakost čaje | GFOP1 |