Objevte výběrovou kávu s rozmanitou chutí a kyselinkou, která vás postaví na nohy.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Na indonéském ostrově Sumatra se odrůda arabika začala pěstovat v 18. století za holandské koloniální nadvlády. Dříve se nerozlišovalo označení kávy podle regionů, ale díky etnické skupině obyvatelstva, jež se do pěstování kávy zapojovala, získala tato káva název Mandheling.
Značení Grade I v názvu kávy vypovídá o exkluzivní kvalitě zrn, která pro toto označení musejí splňovat velmi přísná kritéria. Perfektní výběr zrn zaručuje maximální požitek z široké škály chutí.
Kopi Indonesia Mandheling Grade I je silná a komplexní káva. Podmaní si vás jemně nahořklou vůní koření s lehkým nádechem tropického ovoce. Chuť sladké kyselinky s tóny cedru a ovoce střídá dochuť květin, čokolády a muškátového oříšku.
Chuť | horká |
---|---|
Země původu | Indonésie |
Kontinent | Austrálie a Indonésie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Region | Sumatra|Batak |
Způsob zpracování | giling basah |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|