Podlehněte hořké kávě s kořeněným tělem a čokoládovou sladkostí.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Káva jako dělaná pro milovníky hořkých arabik! Díky horským podmínkám a vulkanické půdě sopečné Jávy získává čokoládovou sladkost. Je zpracovávaná mokrou metodou, kdy se kávové plody omyjí, následně jsou ponechány ve speciálním mlýně k procesu přirozeného kvašení a na závěr se usuší na slunci. Tradiční metoda kávě dodává plné kořenité tělo bez známek kyselosti.
Pro své skvělé vlastnosti je Kopi Java Jampit ideální volbou na přípravu espressa s hustou pěnou.
Chuť | horká |
---|---|
Aróma | korenené |
Země původu | Indonésie |
Kontinent | Austrálie a Indonésie |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (high) |
Region | East Java Island|Ijen Plateau |
Způsob zpracování | promytá (washed) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|