Vychutnejte si lehce acidní kávu z Nikaragui s plným tělem a tóny vanilky.
Více informací o kávě v popisku níže. viac
Ulrich Salamun, tento rakouský farmář pěstuje kávu v regionu Dipilto v Nikaragui od roku 2003. Za téměř 20 let nasbíral mnoho zkušeností a dnes kávu sám zpracovává na farmě Finca Aurora. Kávu před sušením na slunci 12 - 18 hodin fermentuje a poté promyje čistou pramenitou vodou.
Výsledkem je káva s lehkou aciditou, plným a vyváženým tělem s lehkou dlouhotrvající dochutí vanilky.
Chuť | sladká |
---|---|
Země původu | Nikaragua |
Kontinent | Střední Amerika |
Úprava kávy | čerstvě pražená káva |
Stupeň pražení | střední (medium) |
Způsob zpracování | suchá (natural) |
Druh kávy | 100% arabika |
Aké balenie kávy si vybrať
Koľko kávy potrebujete, aké množstvo je potrebné na prípravu jednej šálky, ako kávu balíme?
Jak pomlet kávu
Správná volba hrubosti mletí je velmi důležitá pro správnou chuť i aroma výsledné kávy!
Iba u nás si zvolíte vlastné množstvo v balení kávy a čajov
U káv máte možnosť voliť balenie v objeme od 50 g do 3000 g. Čím vätšie balenie, tým vätšia zl'ava |
Každé vrecko zrnkovej kávy obsahuje opakovateľne zatvárací zips a aromaventiliek.
|